Vélemények Adidas Roots QT Junior Tee és termékinformációk

Terméknév: Adidas Roots QT Junior Tee Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Roots QT Junior Tee Grab a fashionable look with this adidas Roots QT Junior Tee featuring a crew neck and short sleeves for a regular comfortable fit whilst the double stitched and ribbed detailing provide style. It is finished off with a large printed adidas logo on the front for a great look that also offers instant brand recognition. > T Shirt > Crew neck > Short sleeves > Logo on front > adidas branding > Machine washable at 30 degrees > 100% cotton > Keep away from fire and flame... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Roots QT Junior Tee mert kedvező ár 4 820 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Roots QT Junior Tee
Termék felülvizsgálata Adidas Roots QT Junior Tee

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Roots QT Junior Tee -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Roots QT Junior Tee és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Roots QT Junior Tee Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Roots QT Junior Tee és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 820 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2598019221953
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Roots QT Junior Tee Modern és elegáns ruha
4 820 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Roots QT Junior Tee) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2598019221953 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése