Vélemények Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Samson 2 Junior Boys Tracksuit Bottoms These adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms are a simplistic design which features the iconic 3 stripe branding down the sides of the legs for a recognised look. Two open pockets are featured on the front as well as an embroidered adidas logo. > Tracksuit Bottoms > Mesh lining > Internal drawstring > 3 stripe detailing > Two pockets > Contrasting stripes > adidas branding > 100% polyester > Machine washable > Please note: The style you receive may vary from the image shown... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys mert kedvező ár 7 026 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 026 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2493061921953
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys Modern és elegáns ruha
7 026 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Samson 2 Tracksuit Bottoms Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2493061921953 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése