Vélemények Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior és termékinformációk

Terméknév: Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior The adidas Sereno Tracksuit Bottoms are perfect for any youngster to wear outdoors to ensure they remain warm and comfortable at all times. The tracksuit bottoms feature an elasticated waist for a secure, comfortable fit. The climalite technology helps ensure sweat is drawn away from the skin and ensure they remain cool, dry and comfortable at all times. Zip pockets on the side of the trousers provide adequate storage space to keep all their belongings in. > Tracksuit bottoms > Junior > Elasticated waist > Drawstring fastening > Climalite technology > adidas branding > Three stripe design > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior mert kedvező ár 15 221 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior
Termék felülvizsgálata Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 221 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2513011901559
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior Modern és elegáns ruha
15 221 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Sereno Tracksuit Bottoms Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2513011901559 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése