Vélemények Adidas Streetflow Mens Trainers és termékinformációk

Terméknév: Adidas Streetflow Mens Trainers Alacsony szárú tornacipő Adidas

Termékleírás: adidas Streetflow Men's Trainers These adidas Streetflow Men's Trainers have been engineered with a chunky cloudfoam midsole which delivers superior cushioning for all-day comfort, whilst the ADIWEAR outsole provides durable traction. The trainers benefit from having a padded heel and ankle for luxurious comfort and the adidas branding completes the stylish look. > Men's Trainers > Full lace fastening > Ortholite insole > Cloudfoam technology > ADIWEAR outsole > Padded heel and ankle > Basketball inspired > adidas branding > Upper: Textile/Synthetic, Lining: Textile, Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Streetflow Mens Trainers mert kedvező ár 28 268 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Alacsony szárú tornacipő.

Reviews Adidas Streetflow Mens Trainers
Termék felülvizsgálata Adidas Streetflow Mens Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Streetflow Mens Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Streetflow Mens Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Streetflow Mens Trainers Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Streetflow Mens Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 28 268 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2113215012701
- a termék kategóriában van Alacsony szárú tornacipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Streetflow Mens Trainers Alacsony szárú tornacipő
28 268 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Alacsony szárú tornacipő Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Streetflow Mens Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2113215012701 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Alacsony szárú tornacipő - További termékek megtekintése