Vélemények Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys Lounge in these adidas Tapered Logo Fleece Pants which are designed with a jersey outer and a soft fleece lining to promote a comfortable feel whilst keeping warm and cosy. A elasticated waistband is coupled with a internal drawstring and closed hem ankle cuffs. These joggers benefit from having two open pockets on the front for storage of small personal items . A printed adidas logo sits on the left hip to complete the overall look. > Joggers > Jersey construction > Soft fleece lining > Elasticated waistband > Internal drawstring fastening > Two open pockets > Closed hem ankle cuffs > adidas branding > Keep away from fire > 70% cotton, 30% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys mert kedvező ár 14 541 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 541 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2483022262355
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha
14 541 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Tapered Logo Fleece Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2483022262355 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése