Vélemények Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys Boost you little boys gym kit with these adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pants featuring an elasticated waist with an internal drawstring fastening, long leg with closed elasticated hems and finished off with a subtle adidas logo to the left thigh. > Junior boys track pants > Elasticated waistband > Internal drawstring fastening > Long leg > Closed elasticated hems > adidas logo > 100% Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys mert kedvező ár 14 541 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 541 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2513009402358
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys Modern és elegáns ruha
14 541 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Tapered Three Stripe Polyester Track Pant Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2513009402358 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése