Vélemények Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors és termékinformációk

Terméknév: Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Three Pack Ankle Socks Juniors These lightweight ankle socks have a soft feel and elasticated ankle opening to ensure they stay in place all day long, they are complete with adidas branding. > Junior ankle socks > Thick elasticated opening > Lightweight > Three Pack > Adidas branding > 76% cotton, 22% polyester, 1% elastane, 1% nylon > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors mert kedvező ár 4 131 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors
Termék felülvizsgálata Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 131 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2412033400357
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors Modern és elegáns ruha
4 131 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Three Pack Ankle Socks Juniors) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2412033400357 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése