Vélemények Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls Sporting youngsters can enjoy comfort in style in the adidas Three Stripe Training Tights, crafted with a wide elasticated waistband and stretch fit, with incorporated Climalite technology to wick sweat away from the skin. The iconic adidas three stripes sit to each leg, with the adidas logo finishing the look on one thigh. > Junior girl's training tights > Wide elasticated waistband > Stretch fit > Climalite technology > Iconic adidas three stripes > adidas branding logo > 91% Polyester, 9% Elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls mert kedvező ár 17 706 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls
Termék felülvizsgálata Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 706 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2610074402358
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls Modern és elegáns ruha
17 706 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Three Stripe Training Tights Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2610074402358 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése