Vélemények Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens és termékinformációk

Terméknév: Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens Férfi cipők Adidas

Termékleírás: adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens The adidas VL Court 2 Suede Shoes are a classic wear. Built with a lace fastening, cushioned ankle collar and Ortholite Float insole for comfort. The look is complete by iconic adidas branding. > Men's trainers > Lace fastening > Cushioned ankle collar > T-toe design > Thick midsole > Ortholite Float insole > adidas branding > Upper: leather/synthetic > Inner: textile > Outsole: snythetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens mert kedvező ár 24 458 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi cipők.

Reviews Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens
Termék felülvizsgálata Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 458 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2163038162701
- a termék kategóriában van Férfi cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens Férfi cipők
24 458 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi cipők Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas VL Court 2 Suede Shoes Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2163038162701 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi cipők - További termékek megtekintése