Vélemények Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots és termékinformációk

Terméknév: Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots Stoplis cipő Adidas

Termékleírás: adidas X 18.3 Mens FG Football Boots These adidas X 18.3 Mens FG Football Boots have been crafted with a dual-layer mesh upper which flexes with your foot for match-long comfort and a greater first touch, whilst the low-cut silhouette with the signature Clawcollar shape locks your foot in place for enhanced stability. The sock-like construction offers adaptive support as well as lightweight comfort and ease of entry, whilst the lightweight TPU outsole offers the perfect combination of high speed and traction so you can get the most out of your game. > Mens Football Boots > Full lace fastening > Cushioned insole > Sock-like construction > Lightweight TPU outsole > Clawcollar silhouette > Speed stud configuration > Forefoot arrowhead studs and rounded heel studs > adidas branding > Upper: Synthetic/textile > Inner: Synthetic/textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots mert kedvező ár 31 627 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Stoplis cipő.

Reviews Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots
Termék felülvizsgálata Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 31 627 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2203371402857
- a termék kategóriában van Stoplis cipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots Stoplis cipő
31 627 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Stoplis cipő Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas X 18.3 Mens FG Football Boots) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2203371402857 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Stoplis cipő - További termékek megtekintése