Vélemények Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls Lány fürdőruhák Adidas

Termékleírás: adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls Make a splash with fresh swimwear style, in the adidas YA All Over Print Swimsuit. Designed with spaghetti straps with a cross-over back, the soft, stretch Infinitex fabric is ideal for training. In an all-over print, and featuring the adidas logo, this swimsuit is the perfect wear. > Swimsuit > Spaghetti straps > Cross-over back > Infinitex > All over pattern > Soft stretch fabric > adidas branding > Main: 80% Nylon, 20% Elastane > Lining: 100% Polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls mert kedvező ár 14 444 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lány fürdőruhák.

Reviews Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls
Termék felülvizsgálata Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 444 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2353193031954
- a termék kategóriában van Lány fürdőruhák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls Lány fürdőruhák
14 444 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Lány fürdőruhák Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas YA All Over Print Swimsuit Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2353193031954 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lány fürdőruhák - További termékek megtekintése