Vélemények AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm és termékinformációk

Terméknév: AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm Öntapadós fali bordűrök

Termékleírás: Egyedi és megúnhatatlan kiegészítője lesz ez a bordűr tapéta otthonának. Magában, vagy más fotótapétákkal is egyaránt használható. Felragasztása nagyon egyszerű. Tiszta és sima felületre rajzoljon egyenes csíkot és a csík mentén ragassza fel a bordűrt. A végső falra nyomás előtt győződjön meg arról, hogy a bordűr helyesen van felragasztva. A bordűrt egyenesen a falra ragassza, és ne a már egyszer tapétázott felületre. Amennyiben le szeretné venni a bordűrt, elég egy mozdulattal lehúzni a falról. A terméket Euróbában gyártották.Ez a termék kizárólag dekoratív célokat szolgál, és csak felnőttek vagy felnőtt felügyelete mellett alkalmazható. 3 éven aluli gyerekektől távol tartandó fulladás veszélye miatt. Anyaga: öntapadó fólia.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Öntapadós fali bordűrök.

Reviews AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm
Termék felülvizsgálata AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm

További termékképek, részletesebb leírások AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595577982283
- a termék kategóriában van Öntapadós fali bordűrök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm Öntapadós fali bordűrök
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 17.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Öntapadós fali bordűrök

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (AG Art Creative öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595577982283 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Öntapadós fali bordűrök - További termékek megtekintése