Vélemények AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm és termékinformációk

Terméknév: AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm Öntapadós fali bordűrök

Termékleírás: Az a bordűr nagy zsiráf, krokodil, majom, teknősbéka, vagy papagály képével  egyedi dísze lesz minden gyerekszobának. Magában, vagy más fotótapétákkal is egyaránt használható. Felragasztása nagyon egyszerű. Tiszta és sima felületre rajzoljon egyenes csíkot és a csík mentén ragassza fel a bordűrt. A végső falra nyomás előtt győződjön meg arról, hogy a bordűr helyesen van felragasztva. A bordűrt egyenesen a falra ragassza, és ne a már egyszer tapétázott felületre. Amennyiben le szeretné venni a bordűrt, elég egy mozdulattal lehúzni a falról. A terméket Euróbában gyártották.Ez a termék kizárólag dekoratív célokat szolgál, és csak felnőttek vagy felnőtt felügyelete mellett alkalmazható. 3 éven aluli gyerekektől távol tartandó fulladás veszélye miatt. Anyaga: öntapadó fólia.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Öntapadós fali bordűrök.

Reviews AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm
Termék felülvizsgálata AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm

További termékképek, részletesebb leírások AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595577981026
- a termék kategóriában van Öntapadós fali bordűrök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

AG Art  Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm Öntapadós fali bordűrök
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Öntapadós fali bordűrök

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (AG Art Zsiráf öntapadós bordűr tapéta, 500 x 14 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595577981026 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Öntapadós fali bordűrök - További termékek megtekintése