Vélemények Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm és termékinformációk

Terméknév: Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm Mágneses terápia

Termékleírás:  Az akupresszúrás golyók felülete éles fémcsúcsokkal van ellátva, amellyel nagyon hatékony akupresszúrás masszázst tud végezni. Az akupresszúrás golyók belsejét mágnes tölti ki. Az alacsony frekvenciájú mágneses mező a sejtek biokémiai állapotában bekövetkező változásokat idézi elő, amikorafájdalom csillapodása, a duzzadásmegszűnése, a véráramlás, az anyagcsere és a regeneráció elősegítése érhető el. Az emberi tenyér kb. húszezer reflexiós pontot számol és a lábfej háromszor annyit. A test összes fontos szervét a tenyérre és a lábra vetítik, az akupresszúrás pontok stimulálásával támogatják az összes szerv aktivitását és működését.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Mágneses terápia.

Reviews Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm
Termék felülvizsgálata Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm

További termékképek, részletesebb leírások Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8594161073642
- a termék kategóriában van Mágneses terápia


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm Mágneses terápia
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Mágneses terápia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594161073642 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Mágneses terápia - További termékek megtekintése