Vélemények Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila és termékinformációk

Terméknév: Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila Masszázsgépek

Termékleírás: Az akupresszúrás párna sztimulálja az akupresszúrás pontokat a fejen és így segít a nyak- és a hátfájás, fejfájás megszüntetésében, a krónikus fáradtság és álmatlanság ellen. A párnának több száz akupresszúrás tűje van, amelyek elősegítik a jobb vérkeringést és lazítják az izmokat. Az akupresszúrás pontok stimulálása pozitívan befolyásolja az egyes szervek működését. Használatával nagyban megerősítheti egész testét, immunrendszerét. Mindenkinek ajánljuk kezelés, megelőzés és relaxáció céljából. Előnye az azonnali hatás és az egyszerű használat. Felhasználás és funkciók: enyhíti a nyak-, a váll-, és a hátfájdalmakat enyhíti a fejfájást javítja a szervezet vérellátását az izmok lazítása fáradtság megszüntetése alvászavarok megszüntetése növeli a fizikai erőnlétet az endorfinszint növelése (az ún. Boldogsághormon) Anyaga: huzat: 100% pamut töltet: poliuretán hab akupresszúrás lemezek: ABS anyag ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila mert kedvező ár 5 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Masszázsgépek.

Reviews Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila
Termék felülvizsgálata Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila

További termékképek, részletesebb leírások Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8594161071204
- a termék kategóriában van Masszázsgépek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila Masszázsgépek
5 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Masszázsgépek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Akupresszúrás párna - Kuznecov féle iplikátor, lila) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594161071204 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Masszázsgépek - További termékek megtekintése