Vélemények Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm és termékinformációk

Terméknév: Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm Drapériák Albani

Termékleírás: Alakítsa ki függönyét a saját elképzelései szerint! A függöny felső szélén egy alagúttal rendelkező szegély található, amely elég széles a karnisra történő felhelyezéshez. Erre a szélre csatlakoznak az egyes szabadon álló kötelek, amelyeket pontosan a szükséges hosszra vághat. A szálszerkezet lehetővé teszi az egyenes és ferde bevágásokat is, a szélek pedig nem rázódnak össze. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Drapériák.

Reviews Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm
Termék felülvizsgálata Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Albani vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm Albani

További termékképek, részletesebb leírások Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Albani, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Albani
- code EAN 4016546060619
- a termék kategóriában van Drapériák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm Drapériák
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Drapériák Albani

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Albani Cord zsinóros függöny, fehér, 90 x 245 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Albani), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4016546060619 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Drapériák - További termékek megtekintése