Vélemények Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm és termékinformációk

Terméknév: Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm Függönyök Albani

Termékleírás: A függönyök is az otthonos háztartás elválaszthatlan kellékei. A függöny elsődleges feladata, hogy csökkentse a fény behatolását, természetesen azonban dekoratív funkciót is ellát. A modern kivitelű függöny tökéletesen egészíti ki minden otthon belső terét. A minőségi anyag pedig gondoskodik a függöny hosszú élettartamáról. A függöny részét képezi a ráncolószalag is. Kölcsönözzön új felhangot otthona belső terének az Albani márkával! ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm mert kedvező ár 13 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Függönyök.

Reviews Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm
Termék felülvizsgálata Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Albani vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm Albani

További termékképek, részletesebb leírások Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Albani, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Albani
- code EAN
- a termék kategóriában van Függönyök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm Függönyök
13 545 Ft
Az áruk elérhetősége
27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Függönyök Albani

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Albani Flora sötétítő függöny rejtett akasztópántokkal szürke, 135 x 245 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Albani), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Függönyök - További termékek megtekintése