Vélemények Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml és termékinformációk

Terméknév: Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml Ápolószerek és más komfort termékek Array

Termékleírás: Többfunkciós fertőtlenítő kontaktlencse folyadék, ami kettős fertőtlenítő rendszerének köszönhetően megszabadítja a szemeket a káros mikroorganizmusoktól, amik a szem fertőzéséhez vezethetnek. Az OPTI-FREE PureMoist biztosítják a kontaktlencsék megfelelő nedvességét és az egész napon át tartó komfortérzetet. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem alensa.hu ezt ajánlja termék Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml mert kedvező ár 6 290 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ápolószerek és más komfort termékek.

Reviews Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml
Termék felülvizsgálata Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Array vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml Array

További termékképek, részletesebb leírások Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján alensa.hu Array, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 290 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Array
- code EAN
- a termék kategóriában van Ápolószerek és más komfort termékek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml Ápolószerek és más komfort termékek
6 290 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » alensa.hu
Áruk szállítása Ápolószerek és más komfort termékek Array

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat alensa.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Alcon Opti-Free Pure Moist 2x300ml) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Array), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértalensa.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.