Vélemények Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila és termékinformációk

Terméknév: Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila Gurulós utazótáskák

Termékleírás:  A Madrid minőségi kerekes bevásárlótáska poliészterből készül. Összesen hat darab, 14 cm átmérőjű műanyag kerékkel rendelkezik, amelyek maximálisan megkönnyítik a lépcsőn történő közlekedést. Az egész táska könnyen levehető az acél konstrukcióról. A záródása összehúzó zsinórral történik, a nagyméretű fő tárolórekeszén felül pedig rendelkezik egy kisebb, cipzáros rekesszel is a hátoldalán.   A táska puha ronggyal vagy szivaccsal és meleg szappanos vízzel tisztítható.  Ezenfelül tartalmaz egy eltávolítható alsó megerősítő lemezt is. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila mert kedvező ár 7 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gurulós utazótáskák.

Reviews Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila
Termék felülvizsgálata Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila

További termékképek, részletesebb leírások Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8594174762083
- a termék kategóriában van Gurulós utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila Gurulós utazótáskák
7 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gurulós utazótáskák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Aldo Madrid kerekes bevásárlótáska, lila) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594174762083 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gurulós utazótáskák - További termékek megtekintése