Vélemények Alina fehér női papucsi és termékinformációk

Terméknév: Alina fehér női papucsi Papuci Dama

Termékleírás: JellemzőiNői papucs sarokkalMűbőrből készültegyenes talpkerek orrÖsszetételKülső: műbőrBelső: műbőrTalp: szintetikus anyagMéretekSarok: 6 ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem kalapod.hu ezt ajánlja termék Alina fehér női papucsi mert kedvező ár 8 840 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Papuci Dama.

Reviews Alina fehér női papucsi
Termék felülvizsgálata Alina fehér női papucsi

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Alina fehér női papucsi -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Alina fehér női papucsi és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Alina fehér női papucsi

További termékképek, részletesebb leírások Alina fehér női papucsi és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján kalapod.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 840 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Papuci Dama


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Alina fehér női papucsi Papuci Dama
8 840 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » kalapod.hu
Áruk szállítása Papuci Dama

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat kalapod.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Alina fehér női papucsi) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértkalapod.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Papuci Dama - További termékek megtekintése