Vélemények American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase és termékinformációk

Terméknév: American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase Utazótáskák American Tourister

Termékleírás: American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase > Polypropylene hard shell > Fixed 3 digit TSA combination lock > Lockable zippers > 4 multi directional, silent run wheels > Internal dividers / pockets / luggage straps > 22" case > Height: 55cm > Width: 40cm > Depth: 20cm > Capacity: 31.5L > Weight: 2.5kg > 27" case > Height: 66cm > Width: 46cm > Depth: 25.5cm > Capacity: 57.5L > Weight: 3.4kg > 31" case > Height: 75cm > Width: 54cm > Depth: 29cm > Capacity: 91L > Weight: 4.2kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase mert kedvező ár 35 041 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase
Termék felülvizsgálata American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából American Tourister vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase American Tourister

További termékképek, részletesebb leírások American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu American Tourister, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 35 041 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó American Tourister
- code EAN 2709517900404
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase Utazótáskák
35 041 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák American Tourister

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (American Tourister), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2709517900404 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.