Vélemények American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase és termékinformációk

Terméknév: American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase Utazótáskák American Tourister

Termékleírás: American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase American Tourister Bon Air Hard Case > Made of 100% polypropylene > 3 dial fixed TSA lock > Elastic cross-ribbons in top and bottom compartment > Zipped divider with 2 zipped pockets > Zipped apron pocket > Comfortable top and side carry handle > 40 x 55 x 20cm > 31.5 litres > 2.5kg > 46 X 66 X 25.5cm > 57.5 litres > 3.4kg > 54 X 75 X 29cm > 91 litres > 4.2kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase mert kedvező ár 24 458 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase
Termék felülvizsgálata American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából American Tourister vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase American Tourister

További termékképek, részletesebb leírások American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu American Tourister, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 458 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó American Tourister
- code EAN 2708005910604
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase Utazótáskák
24 458 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák American Tourister

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (American Tourister Bon Air Spinner Hard Suitcase) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (American Tourister), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2708005910604 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése