Vélemények AMS 9382 falióra és termékinformációk

Terméknév: AMS 9382 falióra Faliórák AMS

Termékleírás: AMS 9382 falióra. Luxus falióra. Aszimmetrikus. Az óra külső peremét számokká hajlított, fekete fémből alkották meg. A fehér számlapot ásványi üvegből készítették.Az AMS fali-, álló- és asztali órái az elegancia és a német minőség párosával azonosíthatóak. Az AMS alapos odafigyeléssel kidolgozott óráit a németországi Schwarzwaldban gyártják a pontosan beállított és megbízhatóan működő gépeken. Ezeknek a gépeknek köszönhetően garantált a megbízható, pontos és hosszú működés. Ezeknek az óráknak az előállításához a legkitűnőbb minőségű alapanyagokat használják fel, éppen ezért ezek az aprólékos figyelemmel megalkotott órák piacvezetőek saját kategóriájában.Az óraszerkezet 1 darab AA 1,5 V-os elemmel működtethető.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék AMS 9382 falióra mert kedvező ár 24 045 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Faliórák.

Reviews AMS 9382 falióra
Termék felülvizsgálata AMS 9382 falióra

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a AMS 9382 falióra -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából AMS vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket AMS 9382 falióra és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok AMS 9382 falióra AMS

További termékképek, részletesebb leírások AMS 9382 falióra és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu AMS, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 045 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó AMS
- code EAN 4037445141995
- a termék kategóriában van Faliórák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

AMS 9382 falióra Faliórák
24 045 Ft
Az áruk elérhetősége
23.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Faliórák AMS

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (AMS 9382 falióra) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (AMS), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4037445141995 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Faliórák - További termékek megtekintése