Vélemények Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna és termékinformációk

Terméknév: Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna Dekoráció

Termékleírás: Akassza fel bejárati ajtajára ezt a gyönyörű, angyal formájú díszt, gyönyörű szárnykidolgozással, gyöngyökkel és masnival a nyaka körül. Nagyszerűen kitűnik majd a falon vagy a mennyezeti lámpára akasztva. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Dekoráció.

Reviews Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna
Termék felülvizsgálata Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna

További termékképek, részletesebb leírások Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8596265008384
- a termék kategóriában van Dekoráció


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető  dekoráció, barna Dekoráció
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 23.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Dekoráció

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Angyal csillaggal karácsonyi függeszthető dekoráció, barna) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596265008384 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Dekoráció - További termékek megtekintése