Vélemények Arena Shed Swimsuit Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Arena Shed Swimsuit Junior Girls Egyrészes fürdőruhák Arena

Termékleírás: Arena Shed Swimsuit Junior Girls Youngsters who frequently hit the pool or swim competitively can make full use of the Arena Shed Swimsuit, crafted with a leaderback - an open back yet provides full coverage, as well as freedom and ease of shoulder movement, flexibility and a high leg height. Arena branding sits vibrantly placed to one side of the body. > Junior girl's swimming costume > Leaderback - open back > Full coverage > Ease of shoulder movement > Flexibility > High leg height > 100% Polyester > Hand wash separately... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Arena Shed Swimsuit Junior Girls mert kedvező ár 7 027 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyrészes fürdőruhák.

Reviews Arena Shed Swimsuit Junior Girls




Termék felülvizsgálata Arena Shed Swimsuit Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Arena Shed Swimsuit Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Arena vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Arena Shed Swimsuit Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.



tulajdonságok Arena Shed Swimsuit Junior Girls Arena

További termékképek, részletesebb leírások Arena Shed Swimsuit Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Arena, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 027 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Arena
- code EAN 2353083031958
- a termék kategóriában van Egyrészes fürdőruhák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Arena Shed Swimsuit Junior Girls Egyrészes fürdőruhák
7 027 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu




Áruk szállítása Egyrészes fürdőruhák Arena

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Arena Shed Swimsuit Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Arena), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2353083031958 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyrészes fürdőruhák - További termékek megtekintése