Vélemények Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls és termékinformációk

Terméknév: Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls Egyrészes fürdőruhák Arena

Termékleírás: Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls This Arena Swimsuit is ideal for your little swimmer. It features the advanced Waterfeel X-Life fabric which guarantees longer lasting colour and shape retention as well as chlorine and sun resistance. The open back allows greater freedom of movement while the bright and vibrant colours will make this swimsuit every girl's favourite. > Girl's swimwear > Waterfell X-Life technology > Chlorine and sunlight resistant > Shape and colour retention > 80% Nylon / 20% Elastane > Hand wash > Arena branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls mert kedvező ár 13 131 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyrészes fürdőruhák.

Reviews Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls
Termék felülvizsgálata Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Arena vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls Arena

További termékképek, részletesebb leírások Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Arena, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 131 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Arena
- code EAN 2975928020066
- a termék kategóriában van Egyrészes fürdőruhák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls Egyrészes fürdőruhák
13 131 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Egyrészes fürdőruhák Arena

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Arena Waterfeel Xlife Eco Swimsuit Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Arena), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2975928020066 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyrészes fürdőruhák - További termékek megtekintése