Vélemények Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm és termékinformációk

Terméknév: Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm Matrac védők

Termékleírás:  A matracvédők nagyon hasznoskiegészítők, amelyek meghosszabbítjáka matracok élettartamát. Védőréteget képez a lepedő és matrac kӧzӧtt. A matracvédő külső oldala 100% frottír pamutból, belső oldala vízállóés légáteresztő anyagból – 100% polyuretánból készült, amely magában tartja a nedvességet, de ugyanakkor légáteresztő, így nem okoz túlzott izzadást.   Alkalmas azӧsszes típusú matracra, anyaga kellemestapintású, hipoallergén frottír változatban. Megtartja a fekvőhely tӧkéletes tisztaságát és meghosszabbítja a matrac éllettartamát. Véd az atkák, a baktériumok és a penész ellen. Könnyen felhelyezhető a matracra a sarkain található gumik segítségével. Mosását max. 60 °C javasoljuk. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm mert kedvező ár 5 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Matrac védők.

Reviews Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm
Termék felülvizsgálata Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm

További termékképek, részletesebb leírások Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8596319003235
- a termék kategóriában van Matrac védők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm Matrac védők
5 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Matrac védők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 160 x 200 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596319003235 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Matrac védők - További termékek megtekintése