Vélemények Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes és termékinformációk

Terméknév: Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes Női futócipők Asics

Termékleírás: A FluidRide midsole provides the ultimate combination of bounce back and cushioning properties for a smoother ride. Rear and Forefoot GEL cushioning system attenuates shock during impact and toe-off phases for clean transitions. Feature: Impact Guidance System (I.G.S) Guidance Line Midsole Technology FluidRide Technology Rear and forefoot GEL Cushioning System COMFORDRY Sockliner... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes mert kedvező ár 24 458 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női futócipők.

Reviews Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes
Termék felülvizsgálata Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Asics vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes Asics

További termékképek, részletesebb leírások Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Asics, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 458 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Asics
- code EAN 2214172432455
- a termék kategóriában van Női futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes Női futócipők
24 458 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női futócipők Asics

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Asics Gel Cumulus 19 Ladies Running Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Asics), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2214172432455 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női futócipők - További termékek megtekintése