Vélemények Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes és termékinformációk

Terméknév: Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes Férfi futócipők Asics

Termékleírás: Asics Gel-Zaraca 5 Men's Running Shoes Run faster and further than before in these Asics Gel-Zaraca 5 Men's Running Shoes. They are perfect for road running thanks to a lightweight, flexible mesh upper, whilst a Gel outsole provides bounceback and support with every step. The look is completed with Asics branding. > Men's running shoes > Lace fastening > Padded ankle collar > Reinforced heel > Mesh upper > Gel outsole > Asics branding > Upper: synthetic/ textile > Lining: textile > Outsole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes mert kedvező ár 19 886 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi futócipők.

Reviews Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes
Termék felülvizsgálata Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Asics vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes Asics

További termékképek, részletesebb leírások Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Asics, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 886 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Asics
- code EAN 2219002912602
- a termék kategóriában van Férfi futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes Férfi futócipők
19 886 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi futócipők Asics

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Asics Gel Zaraca 5 Mens Running Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Asics), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2219002912602 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi futócipők - További termékek megtekintése