Vélemények Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm és termékinformációk

Terméknév: Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm Gyertyatartók

Termékleírás:  Kedveli a gyertyák villogó fényét és a romantikus hangulatot, amelyet létrehoz? Szerezze be ezt a hármas gyertyatartót dekoratív lábakkal, antik dizájnnal, amely nagyszerűen kitűnik majd a polcon vagy a dohányzóasztalon.   Egy gyertyatartó átmérője 6 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyertyatartók.

Reviews Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm
Termék felülvizsgálata Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm

További termékképek, részletesebb leírások Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8006866009715
- a termék kategóriában van Gyertyatartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm Gyertyatartók
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyertyatartók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Asztali fém gyertyatartó, fekete, 8 x 28 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8006866009715 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyertyatartók - További termékek megtekintése