Vélemények Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett és termékinformációk

Terméknév: Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett Egyéb auto-moto kiegészítők

Termékleírás: Ezek az univerzális autószőnyegek otthonossá teszik az autó belterét, és egyszerűbbé tisztítását. A készletben található két nagyobb szőnyeg az első ülésekhez, a kisebb szőnyegek pedig a hatsó ülésekhez fognak passzolni. A szőnyeg ellenálló anyagának kӧszӧnhetően hosszú élettartamú. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők.

Reviews Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett
Termék felülvizsgálata Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett

További termékképek, részletesebb leírások Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8711295327902
- a termék kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett Egyéb auto-moto kiegészítők
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egyéb auto-moto kiegészítők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Autószőnyeg Gestire fekete, 4 db-os szett) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8711295327902 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyéb auto-moto kiegészítők - További termékek megtekintése