Vélemények Autronic Falipolc 80 cm, wenge és termékinformációk

Terméknév: Autronic Falipolc 80 cm, wenge Polcok és polcrendszerek

Termékleírás: Ez a modern polc remekül szolgál majd a könyveinek, vagy díszeinek. A csomagolás része a csavarok, tiplik és fém tartó a polc rögzítéséhez. A polc terhelhetősége  5 kg - 15 kg a fal minősége szerint, amire fel van szerelve.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Autronic Falipolc 80 cm, wenge mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Polcok és polcrendszerek.

Reviews Autronic Falipolc 80 cm, wenge
Termék felülvizsgálata Autronic Falipolc 80 cm, wenge

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Autronic Falipolc 80 cm, wenge -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Autronic Falipolc 80 cm, wenge és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Autronic Falipolc 80 cm, wenge

További termékképek, részletesebb leírások Autronic Falipolc 80 cm, wenge és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591957459505
- a termék kategóriában van Polcok és polcrendszerek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Autronic Falipolc 80 cm, wenge Polcok és polcrendszerek
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Polcok és polcrendszerek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Autronic Falipolc 80 cm, wenge) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591957459505 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Polcok és polcrendszerek - További termékek megtekintése