Vélemények Babolat Gold Tennis Balls és termékinformációk

Terméknév: Babolat Gold Tennis Balls Kiegészítők teniszezéshez Babolat

Termékleírás: Babolat Roland Garros All Court Tennis Balls From first serve to game winning smash the Babolat Gold Tennis Balls performs with consistency and reliability to ensure you love every moment! The Babolat Gold Tennis Balls use a mixture of classic pressurised core, Play rubber and Extra duty felt to maximise all potential. > Babolat Gold Tennis Balls > Babolat branding > Durable > Play Rubber > Extra pressurised > Extra duty flet > Comfort > Must have ball... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Babolat Gold Tennis Balls mert kedvező ár 4 477 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kiegészítők teniszezéshez.

Reviews Babolat Gold Tennis Balls
Termék felülvizsgálata Babolat Gold Tennis Balls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Babolat Gold Tennis Balls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Babolat vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Babolat Gold Tennis Balls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Babolat Gold Tennis Balls Babolat

További termékképek, részletesebb leírások Babolat Gold Tennis Balls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Babolat, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 477 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Babolat
- code EAN 2745018130001
- a termék kategóriában van Kiegészítők teniszezéshez


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Babolat Gold Tennis Balls Kiegészítők teniszezéshez
4 477 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kiegészítők teniszezéshez Babolat

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Babolat Gold Tennis Balls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Babolat), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2745018130001 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kiegészítők teniszezéshez - További termékek megtekintése