Vélemények Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416 és termékinformációk

Terméknév: Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416 Iskolai és városi hátizsákok Quiksilver

Termékleírás: - Fabric: Lightweight fabric - Compartments/Closure: 1 main compartment with inside zip pocket - Front zip-up pocket - Straps: Adjustable shoulder strap - Reflective patch - Size: 19.7" [h] x 12.6" [w] x 9.5" [d] / 50 [h] x 32 [w] x 24 [d] cm - Volume: 22 L - Composition: 100% Polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416 mert kedvező ár 6 477 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Iskolai és városi hátizsákok.

Reviews Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416
Termék felülvizsgálata Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Quiksilver vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416 Quiksilver

További termékképek, részletesebb leírások Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Quiksilver, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 477 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Quiksilver
- code EAN 3613373455697
- a termék kategóriában van Iskolai és városi hátizsákok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK   EQYBP03416 Iskolai és városi hátizsákok
6 477 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Iskolai és városi hátizsákok Quiksilver

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Backpack QUIKSILVER OCTOPACKABLE M BKPK EQYBP03416) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Quiksilver), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373455697 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Iskolai és városi hátizsákok - További termékek megtekintése