Vélemények Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX és termékinformációk

Terméknév: Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX Hátizsákok városba Roxy

Termékleírás: Roxy backpack, stylish helper to school or on a trip. two multifunctional pockets also suitable for your laptop two zipped front pockets for small items side mesh compartments soft adjustable padded shoulder straps practical handle for easy transfer Capacity: 24 liters Material: 100% polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX mert kedvező ár 9 250 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Hátizsákok városba.

Reviews Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX
Termék felülvizsgálata Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 250 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373809339
- a termék kategóriában van Hátizsákok városba


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX Hátizsákok városba
9 250 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Hátizsákok városba Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Backpack ROXY SHADOW SWELL MIX) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373809339 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Hátizsákok városba - További termékek megtekintése