Vélemények Bag ROXY FIND THIS FEELING és termékinformációk

Terméknév: Bag ROXY FIND THIS FEELING Utazótáskák Roxy

Termékleírás: Roxy bag, big enough for all your things and weekend adventures. flap with magnetic lock leather handles Capacity: 33 liters Dimensions: 37 x 52 x 17 cm Material: 100% cotton... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Bag ROXY FIND THIS FEELING mert kedvező ár 12 203 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews Bag ROXY FIND THIS FEELING
Termék felülvizsgálata Bag ROXY FIND THIS FEELING

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bag ROXY FIND THIS FEELING -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bag ROXY FIND THIS FEELING és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bag ROXY FIND THIS FEELING Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Bag ROXY FIND THIS FEELING és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 203 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373796608
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bag ROXY FIND THIS FEELING Utazótáskák
12 203 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bag ROXY FIND THIS FEELING) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373796608 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése