Vélemények Bambusz fáklya 60 cm és termékinformációk

Terméknév: Bambusz fáklya 60 cm Lámpák és lampionok

Termékleírás: Sugár könnyű és tartós bambuszból, ideális kiegészítő a kerti és teraszos estékre. Az olajtartály gyerek biztonsági zárral van ellátva az EN14059 norma szerint. Ne alkalmazza helységekben, pergolákban és zárt területekben. Ideális pihenésekhez és relaxáláshoz a kertben. Lehetséges rovarok és szúnyogok elleni lámpaolajjal megtölteni.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bambusz fáklya 60 cm mert kedvező ár 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lámpák és lampionok.

Reviews Bambusz fáklya 60 cm
Termék felülvizsgálata Bambusz fáklya 60 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bambusz fáklya 60 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bambusz fáklya 60 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bambusz fáklya 60 cm

További termékképek, részletesebb leírások Bambusz fáklya 60 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591522511171
- a termék kategóriában van Lámpák és lampionok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bambusz fáklya 60 cm Lámpák és lampionok
645 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Lámpák és lampionok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bambusz fáklya 60 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591522511171 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lámpák és lampionok - További termékek megtekintése