Vélemények Bambusz fáklya 60 cm 3 darab és termékinformációk

Terméknév: Bambusz fáklya 60 cm 3 darab Fa dekorációk

Termékleírás: A bambusz fáklyák ideális társak lesznek a romantikus és relaxáló estéhez a kertben vagy a teraszon. A végei hegyesek az egyszerű leszúráshoz a földbe.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bambusz fáklya 60 cm 3 darab mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fa dekorációk.

Reviews Bambusz fáklya 60 cm 3 darab
Termék felülvizsgálata Bambusz fáklya 60 cm 3 darab

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bambusz fáklya 60 cm 3 darab -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bambusz fáklya 60 cm 3 darab és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bambusz fáklya 60 cm 3 darab

További termékképek, részletesebb leírások Bambusz fáklya 60 cm 3 darab és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Fa dekorációk


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bambusz fáklya 60 cm 3 darab Fa dekorációk
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
08.11.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fa dekorációk

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bambusz fáklya 60 cm 3 darab) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.