Vélemények Bank asztali lámpa, Rabalux 4038 és termékinformációk

Terméknév: Bank asztali lámpa, Rabalux 4038 Asztali lámpák Rabalux

Termékleírás: A Bank stílusos asztali lámpa felélénkíti belső terét, és kellemes fényt nyujt. Ez a stílusos asztali lámpa alkalmas dolgozószobába, irodába vagy nappaliba. A felhasznált anyagok, fém és üveg, a hosszú élettartam és ellenállóság garanciája. Az E27 foglalat a legelterjedtebb típus, melybe normál, gazdaságos, vagy LED izzót helyezhet.  A lámpába  maximum 60W teljesítményű fényforrás alkalmas. A termék IP20 védelemmel ellátott, csak beltéri száraz területen használható. Vezetéken elhelyezett kapcsolóval, a lámba bórája állítható.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bank asztali lámpa, Rabalux 4038 mert kedvező ár 11 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Asztali lámpák.

Reviews Bank asztali lámpa, Rabalux 4038
Termék felülvizsgálata Bank asztali lámpa, Rabalux 4038

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bank asztali lámpa, Rabalux 4038 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rabalux vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bank asztali lámpa, Rabalux 4038 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bank asztali lámpa, Rabalux 4038 Rabalux

További termékképek, részletesebb leírások Bank asztali lámpa, Rabalux 4038 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Rabalux, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rabalux
- code EAN 5998250340388
- a termék kategóriában van Asztali lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bank asztali lámpa, Rabalux 4038 Asztali lámpák
11 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Asztali lámpák Rabalux

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bank asztali lámpa, Rabalux 4038) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rabalux), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5998250340388 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Asztali lámpák - További termékek megtekintése