Vélemények Banquet 2 emeletes üveg édesség tál és termékinformációk

Terméknév: Banquet 2 emeletes üveg édesség tál Tálcák Banquet

Termékleírás: 2 emeletes üveg édesség tál speciális fogantyúval az egyszerű hordozhatóságért. Kiváló a édességek, kalácsok, ínyencségek stílusos tálalására, vagy praktikus édesség tál. Az alsó tányér átmérője 25,3 cm, a felső tányér átmérője 20 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet 2 emeletes üveg édesség tál mert kedvező ár 2 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tálcák.

Reviews Banquet 2 emeletes üveg édesség tál
Termék felülvizsgálata Banquet 2 emeletes üveg édesség tál

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet 2 emeletes üveg édesség tál -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet 2 emeletes üveg édesség tál és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet 2 emeletes üveg édesség tál Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet 2 emeletes üveg édesség tál és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022374290
- a termék kategóriában van Tálcák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet 2 emeletes üveg édesség tál  Tálcák
2 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tálcák Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet 2 emeletes üveg édesség tál ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022374290 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tálcák - További termékek megtekintése