Vélemények Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db és termékinformációk

Terméknév: Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db Rozsdamentes acél edények Banquet

Termékleírás: Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet három rétegü szendvics aljjal. Az edények minden típusú főzőlapon használhatóak, beleértve az indukciót is. Az üveg fedőknek műanyag fogójuk és páráelvezető nyílásuk van. A fazekak belső oldalán mérce található. A készlet tartalma: -        Serpenyő 24 x 6,5 cm -        Nyeles lábas üveg fedővel 16 x 9,5 cm, térfogat 1,6 l -        Fazék üveg fedővel 20 x 11,5 cm, térfogat 3,2 l -        Fazék üveg fedővel 24 x 13,5 cm, térfogat 5,6 l  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db mert kedvező ár 14 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél edények.

Reviews Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db
Termék felülvizsgálata Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022449387
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db Rozsdamentes acél edények
14 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél edények Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Ambiente rozsdamentes acél edénykészlet, 7 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022449387 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél edények - További termékek megtekintése