Vélemények Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet és termékinformációk

Terméknév: Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet Gyermek étkészletek Banquet

Termékleírás: A gyermek étkészlet egy lapostányért, egy mélytányért és egy egyfülű bögrét tartalmaz. Minden éppen akkora, amilyennek kell lennie, hogy gyermeke kényelmesen használhassa étkezés közben. Az étkészlet mosogatógépben is mosható. Ha szeretné minél tovább megőrizni eredeti mintázatát, akkor inkább a kézi tisztítást javasoljuk.Az étkészlet tartalma: 1 db mélytányér – átmérője 20 cm; 1 db lapostányér – átmérője 20 cm; 1 db bögre – űrtartalma 210 ml.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet mert kedvező ár 2 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek étkészletek.

Reviews Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet
Termék felülvizsgálata Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022373811
- a termék kategóriában van Gyermek étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet Gyermek étkészletek
2 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek étkészletek Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet arátok a dzsungelből gyermek 3 részes étkészlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022373811 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek étkészletek - További termékek megtekintése