Vélemények Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros és termékinformációk

Terméknév: Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros Szűrők Banquet

Termékleírás: A praktikus rozsdamentes acél szűrő a piros fényezéssel kombinálva nemcsak egy szép konyhai kiegészítő, hanem a talapzatának köszönhetően nagyon hasznos segítség is. A szűrőnek két praktikus füle van a könnyű hordozhatóság érdekében. A falvastagság 0,35 mm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros mert kedvező ár 2 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szűrők.

Reviews Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros
Termék felülvizsgálata Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022399842
- a termék kategóriában van Szűrők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros Szűrők
2 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szűrők Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Avanza Rozsdamentes acél szűrő 23,5 cmpiros) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022399842 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szűrők - További termékek megtekintése