Vélemények Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila és termékinformációk

Terméknév: Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila Bögrék és csészék Banquet

Termékleírás: Duplafalú utazó bögre lila színben. Alkalmas a hideg és a meleg italok számára is. Belső felülete 18/8 rozsdamentes acélból, külső felülete műanyagból készült. A bögre fedele nem szigetel tökéletesen, tehát a poharat szükséges függőleges helyzetben tartani. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila mert kedvező ár 1 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila
Termék felülvizsgálata Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022419991
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila Bögrék és csészék
1 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Avenza utazó bögre 410 ml, lila) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022419991 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése