Vélemények Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld és termékinformációk

Terméknév: Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld Teáskannák Banquet

Termékleírás: Mesés megoldás a kölünböző ízű teák és teaitalok elkészítéséhez és felszolgálásához. A friss menta, a citromfű, a gyömbér és a szárított csipkebogyó áztatásához a teáskannába süllyeszthető mély szűrővel látták el. A készletben egy teáskanna, a hozzá illő rozsdamentes acél fedéllel és egy praktikus, rozsdamentes acél szűrő található. A teáskanna és a szűrő is egyszerűen tisztítható.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teáskannák.

Reviews Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld
Termék felülvizsgálata Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022322796
- a termék kategóriában van Teáskannák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld Teáskannák
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teáskannák Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Bonnet teáskanna fedéllel és szürővel, zöld) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022322796 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Teáskannák - További termékek megtekintése