Vélemények Banquet Choco Hearts fondü készlet és termékinformációk

Terméknév: Banquet Choco Hearts fondü készlet Fondue Banquet

Termékleírás:  A Banquet Choco Hearts vidám 6 darabos készlet felejthetetlenné teszi a feleket. Alkalmas csokoládé, sajt és hús fondü. A készlet tartalmaz: 1x kerámia tálka, a tálka átmérője 11,5 cm, a tálka magassága 7,5 cm 1x állvány gyertyatartóval, magassága 8 cm 4x villa, hossza 15 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Choco Hearts fondü készlet mert kedvező ár 2 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fondue.

Reviews Banquet Choco Hearts fondü készlet
Termék felülvizsgálata Banquet Choco Hearts fondü készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Choco Hearts fondü készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Choco Hearts fondü készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Choco Hearts fondü készlet Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Choco Hearts fondü készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022369005
- a termék kategóriában van Fondue


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Choco Hearts fondü készlet Fondue
2 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fondue Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Choco Hearts fondü készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022369005 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fondue - További termékek megtekintése