Vélemények Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db és termékinformációk

Terméknév: Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db Borospoharak Banquet

Termékleírás: Pohárkészlet nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, főként ha családi összejövetelt vagy ünnepséget tartunk. Minöségi cseh üvegből készült borospohár szettünk edzett peremével tökéletesen kiegészíti pohárkészletét. Praktikus ajándéknak is tökéletesen megfelel, amellyel meglepheti szeretteit bármely alkalomra. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Borospoharak.

Reviews Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db
Termék felülvizsgálata Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022251461
- a termék kategóriában van Borospoharak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db Borospoharak
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Borospoharak Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Crystal vörösboros pohár 6 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022251461 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Borospoharak - További termékek megtekintése