Vélemények Banquet Culinaria kézi tejhabosító és termékinformációk

Terméknév: Banquet Culinaria kézi tejhabosító Kézi mixerek Banquet

Termékleírás: Kézi tejhabosító ellenálló műanyag fogóval és rozsdamentes acél habverővel. Tökéletes segítség a tejhab gyors elkészítéséhez. Az elemek (2x AA) nem a csomagolás részei. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Culinaria kézi tejhabosító mert kedvező ár 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kézi mixerek.

Reviews Banquet Culinaria kézi tejhabosító
Termék felülvizsgálata Banquet Culinaria kézi tejhabosító

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Culinaria kézi tejhabosító -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Culinaria kézi tejhabosító és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Culinaria kézi tejhabosító Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Culinaria kézi tejhabosító és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022335352
- a termék kategóriában van Kézi mixerek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Culinaria kézi tejhabosító Kézi mixerek
995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kézi mixerek Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Culinaria kézi tejhabosító) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022335352 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kézi mixerek - További termékek megtekintése