Vélemények Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm és termékinformációk

Terméknév: Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm Sütőedények Banquet

Termékleírás: Banquet Culinaria Orange ovális sütőforma 33x21 cm. A külső egy hullámos reliéf felület. A kerámia a kedvelt anyagok közé tartozik, amely több generáción keresztül bizonyított már. A sütőformák széles kínálata ellenére a modern anyagok közül továbbra is a legnépszerűbbek közé tartozik. A kerámia formák egyenletesen nyelik el a hőt és fokozatosan engedik el, aminek köszönhetően az ételek jól átsülnek.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm mert kedvező ár 4 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sütőedények.

Reviews Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm
Termék felülvizsgálata Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022350386
- a termék kategóriában van Sütőedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm Sütőedények
4 195 Ft
Az áruk elérhetősége
25.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Sütőedények Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Culinaria Orange téglalap alakú sütőforma, 33 x 21 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022350386 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sütőedények - További termékek megtekintése