Vélemények Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm és termékinformációk

Terméknév: Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm Vágódeszkák Banquet

Termékleírás: A Culinaria Plastia praktikus vágódeszka bizonyosan nélkülözhetetlen segítségévé válik a kedvenc ételei elkészítésénél. Három színváltozatban kínáljuk (piros, zöld, narancssárga), választás lehetősége nélkül. Méretek: 28,5 x 18,7 x 0,33 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm mert kedvező ár 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Vágódeszkák.

Reviews Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm
Termék felülvizsgálata Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022322253
- a termék kategóriában van Vágódeszkák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm Vágódeszkák
745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Vágódeszkák Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Culinaria Plastia műanyag vágódeszka 28,5 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022322253 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Vágódeszkák - További termékek megtekintése